Get All Our Themes In one Package At Just $99 Buy Now

Dog Breeder Pro primary menu does not show up on tablet or phone, color issues

Home Forums Themagnifico Dog Breeder Pro primary menu does not show up on tablet or phone, color issues

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #4352
    AlwaysPaws
    Participant

    Where do I change the color of the dark bar that has the logo? It’s not the top bar because I tried that. It’s a very dark bar that has the logo.

    Where do I change the color of the site identity name under the logo from orange where I have Always Paws.

    The primary menu does not show up on a tablet or phone. There is just a rectangle with an X. On your demo site there’s a hamburger menu in the center. When that’s clicked on, the menu pops out from the right. I don’t have that.

    I emailed the screenshot and circled the areas I’m referring to. I can’t find anything in the documentation about these questions.

    Thank you.

    #4354
    admin
    Keymaster

    Hi,

    Where do I change the color of the dark bar that has the logo? It’s not the top bar because I tried that. It’s a very dark bar that has the logo. – which color you want there, please let us know ?

    Where do I change the color of the site identity name under the logo from orange where I have Always Paws. – which color you want there, please let us know ?

    Many Thanks

    #4356
    AlwaysPaws
    Participant

    I believe I want white but I can’t tell because the top color is all wrong. The text color can be The same blue that I’m using for my text titles everywhere else. It would be a lot easier if you could tell me exactly where to change these so I can do it myself. Anyway you already have an admin login.

    Also I have the same problem that Kristen has:

    The head covers the slider image. This looks nice when it’s on a computer screen, but it does not look right in the tablet / phone sizes.

    Thank you.

    #4358
    AlwaysPaws
    Participant

    I just emailed you a new image.

    #4359
    admin
    Keymaster

    Ok, we will check and get back to you

    Many Thanks

    #4371
    AlwaysPaws
    Participant

    The link you keep emailing me about what my site looks like is nothing like my site.

    I sent screenshots in the troubleshooting ticket system. I can’t use my site like this.

    https://alwayspaws.com/

    #4379
    admin
    Keymaster

    Hi,

    We have replied through ticket system, please check.

    Many Thanks

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Translate »